en
21 Jan 2019
-
26 Jan 2019

e-healthweek 2019

January 21, 2019 - January 26, 2019
Sign up for this event

Wat betekent de e-healthweek voor mij?

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Daarom organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Organiseer of bezoek een activiteit en ervaar zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor u kan betekenen. Van innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, webinars tot aan theatervoorstellingen en pop-up stores door heel Nederland.

Meer over de e-healthweek ->

Activiteitenkalender

De website www.ehealthweek.net is het centrale punt van de e-healthweek 2019. Deelnemende organisaties organiseren onder het logo van de e-healthweek verschillende activiteiten gericht op de eigen doelgroepen: medewerkers, leveranciers, patiƫnten et cetera. Er is dus niet 1 centrale plaats waar de e-healthweek plaatsvindt. De activiteiten variƫren van communicatiemomenten en -middelen gericht op bewustwording tot bijeenkomsten om kennis te delen.