en
15 Mar 2018

Health Valley 2018

CineMec Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 4

March 15, 2018
09:00 AM Start time - 07:00 PM End time
Sign up for this event

De tiende editie van het Health Valley Event wordt een dag vol inspiratie, innovaties, interactie en netwerken! Het thema 'Where people make the difference' loopt als een rode draad door het programma heen.

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Deze jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen!  Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiĆ«nten het verschil te maken.

Op HVE 2018 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken. Kortom, een event waar je bij wilt zijn!

Het Health Valley Event 2018 biedt een gevarieerd en dagvullend programma. Gedurende de hele dag zijn de beursvloer, het Living Lab en Start-up Lounge te bezoeken.

Volg de website voor updates en actuele informatie over sprekers en workshops!