en
14 Dec 2017

Ontmoet de EIT Health Living Labs

Life Sciences & Health Hub Marconistraat 16 3029 AK Rotterdam

December 14, 2017
12:30 AM Start time - 04:30 PM End time
Sign up for this event

CONNECTING START UPS & SME's met EIT HEALTH LIVING LABS

Wil jij jouw nieuwe product of service samen ontwikkelen met én laten testen door de toekomstige gebruikers in een real-life setting? Wil jij de kans op een succesvolle marktintroductie van jouw medisch-technologische innovatie vanuit jouw start-up, MKB of KMO verhogen? Denk dan eens aan een Living Lab! Ontdek de diverse mogelijkheden en diensten van de EIT Health Living Labs in België en Nederland: doe mee aan het "EIT Health Meet the Living Labs" event in Rotterdam op donderdag 14 december aanstaande!

Van inhoudelijke discussies over productontwikkeling met eindgebruikers, round tables met de EIT Health Living Labs en kansen tot samenwerking met EIT Health partners... Ons doel is om je kennis te laten maken met de mogelijkheden die de EIT Health Living Labs jou als start up, MKB-er of KMO kunnen bieden. Leer de Living Labs kennen, ontmoet de mensen die dagelijks met de Living Labs bezig zijn en spar met de partners van EIT Health, zoals imec, TU Delft en Erasmus MC.

Tijdens het event bieden we je diverse mogelijkheden om te netwerken en zowel de Living Labs als andere innovatieve start ups en bedrijven te leren kennen.

Het plenaire programma start om 14.00 uur.
Check het online PROGRAMMA en MELD je aan!

Stuur deze uitnodiging gerust door binnen je netwerk!
We zien je graag op donderdag 14 december! 

EIT Health Living Labs | Medical Delta | imec |
TU Delft | Erasmus MC