en
23 Jan 2019

Regionale voorronde Zorginnovatieprijs

R'dam Science Tower (9e etage) Marconistraat 16 3029 AK Rotterdam

January 23, 2019
07:00 AM Start time - 10:00 AM End time
Sign up for this event

Op woensdagochtend 23 januari vindt in Rotterdam de speciale eHealth-editie plaats van het Netwerkontbijt ZorgInnovatie. Tijdens deze bijeenkomst organiseren we de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs.

Kom meer te weten over de speciale rol van ehealth in het nieuwe Zorgconcept voor senioren van de Havenpolikliniek en hoe de samenwerking met de Hogeschool Rotterdam daarin vorm krijgt. Met onder anderen Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van VWS, de Rotterdamse wethouder Sven de Langen (Volksgezondheid, Zorg, Sport, Ouderen) en prof. Ton van der Steen, voorzitter van Medical Delta.
 

Voorronde

 
In het plenaire programma pitchen de genomineerden voor de Nationale Zorginnovatieprijs uit Zuid-Holland (de Medical Delta-regio) hun innovatie, waarna de jury de winnaar benoemt en daarnaast een wildcard uitreikt aan de runner-up. De regionale winnaar gaat automatisch door naar de nationale finale op 14 maart tijdens het Health Valley Event. Uit alle regionale wildcards komt nog 1 extra finalist.
 

eHealth Innovatie Safari

 
Na afloop van de plenaire sessie - die deze keer twee uur duurt - kunt u met ons mee op de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari. Bezoek de Digitale Poli, of ga mee naar Rijndam Revalidatie, de Havenpolikliniek en de Hogeschool Rotterdam. Geïnteresseerd? Via het registratieformulier kunt u uw interesse opgeven.