en
06 Feb 2019

Doe ook mee met Hacking Health Rotterdam

Loopt u in de zorg tegen uitdagingen aan? Deel deze dan met de organisatie van Hacking Health Rotterdam, georganiseerd door YOUNG Medical Delta in samenwerking met ErasmusMC. Deelnemers van Hacking Health gaan in teams met uw casus aan de slag.

De ‘hackathon’, die plaatsvindt van 5-7 april in de Rotterdamse Science Tower, richt zich op zorg in de breedste zin van het woord. Doel is praktische problemen op te lossen met teams die bestaan uit personen vanuit verschillende disciplines. Zo brengt de hackathon zorgverleners, patiĆ«nten, ontwerpers en technici samen om aan verschillende cases te werken. Dutch Hacking Health is een nationaal evenement dat op verschillende locaties plaatsvindt. De Rotterdamse editie onderscheidt zich met deelname door veel young professionals en (internationale) studenten.

Als bedrijf of instelling kunt u meehelpen door een case aan te dragen. Dus bedrijven met zorginnovaties, zorginstellingen en patiĆ«ntenorganisaties zijn van harte uitgenodigd om een ‘healthcare challenge’ in te dienen bij de organisatie. Dat kan nog tot 15 februari.

Meer informatie (in Engels) is te vinden in dit artikel in onze evenementensectie, of op de eigen website van Dutch Hacking Health Rotterdam.