en
05 Nov 2018

Zuid-Hollandse zorgpartijen ondertekenen eHealthmanifest

Zuid-Holland op de kaart zetten als vooruitstrevende eHealthregio: met dat doel ondertekenden 29 zorgpartijen op 30 oktober in Leiden het eHealthmanifest.

Namens Medical Delta was programmamanager Erik van Oorschot een van de ondertekenaars. De ondertekening vormde het sluitstuk van een geslaagde eerste editie van het eHealthfestival. Zo’n 350 bezoekers beleefden een inspirerende en interactieve dag boordevol presentaties, workshops en mooie voorbeelden van succesvolle toepassingen.

Floreren

Het eHealthfestival is een initiatief van Sleutelnet, waarbinnen zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord sinds tien jaar samenwerken op het gebied van zorgcommunicatie. Medical Delta ondersteunde in de organisatie, net als het NeLL en het Centrum voor Vitaliteit, twee van de Medical Delta Living Labs. Met de ondertekening van het manifest maken de partijen zich sterk voor ‘het creĆ«ren en realiseren van een voedingsbodem en klimaat waarin eHealth kan floreren’. In de tekst van het manifest staat te lezen wat de doelen zijn: "zorgen dat inwoners in de regio langer gelukkig thuis kunnen blijven wonen, een onbezorgde jeugd hebben, fluitend naar hun werk gaan en de toekomst met vertrouwen tegemoet zien".